Gyakran ismételt kérdések

Mitől más a Bolhazsák?

Minden fekhelyre úgy tekintünk, mint egy önálló, teljes értékű kutya (és macska) birodalomra. Ezért nem csupán egy "párnát" kínálunk, hanem egy egész világot, ami tükrözi a gazdi ízlését, és a benne lakó kutya vagy macska személyiségét.

"Nekem a kutyám olyan, mintha a gyerekem lenne. A Bolhazsák kuckó pedig az ő gyerekszobája." - Ágnes, Budapest

Miből áll egy Bolhazsák fekhely? 

 • A masszív vázat egy préselt lemezből álló keret biztosítja, aminek az első része egy kivehető rács.
 • A keret fekvő részébe kerül a mosható anyagokból készült párna (pamut külső és tömő anyag).
 • A keretre változó színű, anyagú és változó díszítésű sátor kerül. Ezek a külső sátrak adják a Bolhazsák arculatát. A magas százalékban pamut anyagok szintén moshatóak 40 fokon.
 • Végül rárakunk még egy lapáttal, és feldobjuk a hangulatot plüss állatokkal.
 • Bizonyos PRÉMIUM termékeknél olyan ünnepi dekoráció is része az árnak, mint a pom pom garland, vagy a szülinap háromszög banner. 

Mekkora a Bolhazsák fekhely?

Webáruházunkon jelenleg a kis méretű kutyafekhelyek érhetőek el. Paraméterei: 50x60x50 cm. Ideális macskáknak, és kistestű kutyáknak. A házikó magasságát egy határoztuk meg, hogy az akár egy asztal alá is beférjen, így méretéből adódóan mobil. 

 • Magasság: 50 cm
 • Hosszúság: 60 cm
 • Szélesség: 50 cm

Melyik kutyafajtának ideális a Bolhazsák? 

Az "S" méretű fekhely kisebb testű kutyákra lett tervezve. A fekhelyek az alábbi kutyafajoknál már beváltak: 

 • Palotapincsi
 • Csivava
 • Kínai meztelen kutya
 • Pomerániai törpespicc
 • Törpe pincser
 • Törpe tacskó
 • Yorkshire terrier
 • olyan nagyobb testű kutyáknak akiknek egyéni méretei lehetővé teszik annak használatát 

Van szállítási díj?

20.000 forint alatt szállítási díjat szükséges fizetned - afölött a szállítás belföldön ingyenes. A szállítási díj minden esetben az épp aktuális partner (GLS vagy Magyar Posta) díjaitól függ. 

A szállítási díj mértékét befolyásolja, hogy a terméket összeszerelve, vagy lapjaira szedve kéred. Összeszerelt állapotában a doboz mérete nagyobb, így a szállítási költség is drágább. 

Mennyi a szállítási idő?

A legtöbb termékből tartunk raktáron. A raktáron lévő termékeket 5 munkanap alatt szállítjuk. Amennyiben az általad kinézett termék épp kifogyott, annak beszerzése 14 - 30 nap között mozog. 

Van lehetőség arra is, hogy 5 munkanapon túl, megbeszélt napra kérd a szállítást (például ha meglepetésként szánod párodnak és nincs hol elrejteni a lakásban). Ebben az esetben a vásárlástól számított, 30 naptári napig tudjuk őrizni Neked a terméket.  

Ha nincs raktáron egy termék, hogyan tudok rendelni? 

Amennyiben olyan terméket néztél ki, amiből épp nincs raktáron, írj nekünk a hello@bolhazsak.uh e-mail címre. Minden esetben azon leszünk, hogy a kiszemelt terméket el tudjuk hozzád juttatni a lehető leggyorsabban. 

Mik az elállás és a visszaküldés feltétele?

Hiszünk abban, hogy jó döntést hoztál, ezért minden termékünkre 30 napos (naptári nap) garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy 30 napon belül vissza tudod küldeni a terméket, ha meggondoltad magad. 

Ebben az esetben figyelned kell arra, hogy a kipróbált terméket csomagolásában, épp és tiszta állapotában küldd vissza. Higiéniai okokból a használt, foltos vagy piszkos termékeket nem áll módunkban visszavenni - sem annak árát visszatéríteni. A kibontott plüss állatokat egészségügyi okokból nem tudjuk visszavenni. 

A visszaküldés postai díját Neked kell állnod. 

Hogyan tudok fizetni a bolhazsak.hu oldalán? 

Oldalunkon több fizetési mód is rendelkezésre áll. Amennyiben nem szeretnél online fizetni, tudsz banki átutalást is indítani. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@bolhazsak.hu email címen.   

Tudom venni ajándékba is a fekhelyet?

Igen, van lehetőség ajándékutalvány vásárlására. Ha nem tudsz választani a különböző lehetőségek közül, ki tudod fizetni előre a fekhely árát, és rábízni a döntést az ünnepeltre.  

Tudok nagyobb testű kutyának fekhelyet rendelni? 

Amennyiben oldalunkon nem találod a keresett méretet, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@bolhazsak.hu email címen. Ha nem találod a keresett méretet, annak az lehet az oka, hogy vagy nem gyártjuk akkora kivitelezésben a fekhelyet, vagy épp kifogyott. Mindkét esetben van lehetőség arra, hogy elkészüljön a kívánt termék. 

Vehetek macskának is Bolhazsákot? 

Természetesen. Az 'S' méretű fekhelyek ideálisak cicáknak is. Amennyiben két macska osztozna egy kuckón, érdemes eggyel nagyobb méretet választanod. 

Már van Bolhazsák fekhelyem. Tudok venni csak kiegészítőket is?

Igen. Csakúgy mint otthonunk többi kiegészítőjét, a Bolhazsák fekhely elemeit is tudod cserélgetni. Ha kijön egy - egy új kollekció (pl karácsony, húsvét) nem kell megvenned az egész kuckót újra. 

Lehet, hogy vagy egy klasszikus fekhelyed, amihez a szülinapi kollekcióból veszel egy új huzatot, vagy a húsvéti kollekcióból egy új párnát.

Milyen sűrűn jönnek ki új kollekciók?

Az egész évben kapható termékeket a klasszikus kollekcióban találod. Éente négy alkalommal szezonális kollekciót indítunk (tavasz, nyár, ősz, tél).

Ezen fel pedig elérhetőek az ünnepi témák is. Ilyen például a karácsony, a halloween, a húsvét, a valentin nap.

A kutyám szülinapjára szeretnék venni születésnapi verziót is. Van ilyen?

Minden szülinap különleges, főleg ha az ünnepelt négy lába jár. A Bolhazsáknál a szülenapi kollekció az egyik kedvenc, hiszen vidám, jópofa és ünnepi darabok kerültek megalkotásra.

A szülinapi kollekció előnye, hogy nem csak akkor tudjátok használni, ha a kis bolhazsáknak van szülenapja, hanem akkor is, ha a családban másnak. Így a lakás többi részével együtt, a kutyafekhely is minden születésnapkor ünnepi ruhát kap.