Ajándékutalvány

Ajándékba vennél kutyafekhelyet, de nem tudsz dönteni, hogy melyik színt válaszd? Születésapra, névnapra, karácsonyra vagy épp Valentin napra keresel ajándékot? 

Ha szeretnéd meglepni párodat, rokonodat, barátaidat, vagy épp valamelyik kollégádat, akkor a szülinapi megoldás tökéletes lesz. Így nem Neked kell eldönteni, hogy melyik szín legyen, vagy épp melyik kiegészítő. 

Utalványok értéke: 9.990 - 49.990 forint

 

Top 11 alkalom, amikor érdemes megajándékozni egy kutyás gazdit: 

 1. Születésnap
 2. Névnap
 3. Évforduló
 4. Valentin nap
 5. Farsang
 6. Húsvét
 7. Anyák napja
 8. Halloween
 9. Karácsony
 10. Ballagás, érettségi, diploma kiosztás
 11. Nemzetközi kutyanap (Aug 26)

  GY.I.K.

  Kaptam egy utalványt. Hogyan tudom felhasználni azt? 

  Nagyon örülünk, hogy megleptek egy Bolhazsák ajándék utalvánnyal. Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@bolazsak.hu email címen. A választásodat nem a honlapon, hanem emailben tudjuk fogadni. Ellenőrizzük rendszerünkben, hogy az általad kiválasztott termék(ek) készleten vannak-e, és ha igen, akkor visszaigazoljuk Neked, és egyeztetjük a posta címet. 

  Az ajándékutalványból minden olyan termék(ek) megvásárolható, ami annak árával megegyezik, vagy alacsonyabb. Amennyiben magasabb értékű terméket néztél ki, úgy az utalvány értékét beszámítjuk a vételárba.

  Amennyiben a vásárolt termék értéke kevesebb, úgy utalványod fennmaradó részét később levásárolhatod. 

   

  Kaptam egy utalványt. Hány napig tudom felhasználni? 

  Az utalványokat 12 hónapig tudod beváltani, amit a vásárlás napjától számítunk.

  Mivel az utalvány egy évig érvényes, nem kell sietned a fekhely kiválasztásával, ám mégis azt tanácsoljuk, hogy minél előbb nézz szét oldalunkon - hiszen vannak olyan közkedvelt termékek, amit gyorsan elfogynak.